Loading...
Covid-19 2021-05-31T14:59:16+02:00

ΤΕΣΤ COVID 19 ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ (μοριακά τεστ και τεστ αντισωμάτων)

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Χωρίς περιττές μετακινήσεις και με απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι σας μοριακά τεστ και τεστ αντισωμάτων!

To ΦροντίΖΩ παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έχει οργανώσει ένα  εξειδικευμένο δίκτυο νοσηλευτών, το οποίο πραγματοποιεί μοριακά τεστ και τεστ αντισωμάτων  στο χώρο σας.

Ευπαθείς ομάδες, άτομα με κινητικά προβλήματα ή και άτομα που απλά θέλουν να κερδίσουν χρόνο, σε συνθήκες ασφάλειας, άνεσης και διακριτικότητας για τον εξεταζόμενο, μπορούν να υποβληθούν σε τεστ, κατ’ οίκον κατόπιν ραντεβού.

Οι νοσηλευτές μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι και τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τη δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας. Με αυτό το τρόπο αποφεύγετε τις μετακινήσεις και την επαφή με πιθανά κρούσματα και, κατά συνέπεια, την εξάπλωση του ιού.

katoikon
travel

ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ COVID 19 – PCR ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Ετοιμάζεστε για αεροπορικό ή ακτοπλοϊκό ταξίδι και η χώρα προορισμού σας απαιτεί επίδειξη αρνητικού τεστ Covid 19?

Επιστρέφετε στην εργασία σας από τις διακοπές σας και οφείλετε να έχετε εξεταστεί για Covid 19? To ΦροντίΖΩ είναι δίπλα σας και έτοιμo να σας εξυπηρετήσει.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε το τεστ COVID-19 για ταξίδι στο εξωτερικό το τεστ διενεργείται με τη μέθοδο PCR όπου είναι η προαπαιτούμενη μέθοδος. Το αποτέλεσμα του τεστ εκδίδεται στα Αγγλικά. Το τεστ μπορεί να περιλαμβάνει αριθμό διαβατηρίου, ταυτότητας και ότι άλλο χρειάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες της χώρας προορισμού.

ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ COVID-19

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Η εξέταση αντισωμάτων τεστ covid -19 έναντι του SARS-COV-2 γίνεται με αιμοληψία και ανιχνεύει στον ορό τα ειδικά για τον ίο αντισώματα που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός και είναι τριών ειδών: IgA, IgG και IgM. Η εξέταση αντισωμάτων δείχνει εάν έχετε μολυνθεί από κορονοϊό στο παρελθόν.

Το τεστ καλύπτει όλες τις ηλικίες εξεταζόμενων και μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και για τα ανήλικα παιδιά.

Η εξέταση αντισωμάτων γίνεται με δείγμα αίματος και ενδείκνυται στις περιπτώσεις που πρέπει να διαπιστωθεί αν κάποιος  έχει «περάσει» τη λοίμωξη στο πρόσφατο παρελθόν, ακόμη και αν είχε ηπία η και καθόλου συμπτώματα. Το αποτέλεσμα βγαίνει αυθημερόν Δεν χρειάζεται να είστε νηστικός/ή.

antibodies
professional

ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ COVID 19 – PCR ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Ανταποκρινομένοι στη νέα πραγματικότητα που προέκυψε λόγω της πανδημίας, έχουμε οργανώσει ένα εξειδικευμένο δίκτυο το οποίο, πραγματοποιεί μοριακά τεστ Covid 19, ατομικά στο χώρο του εξεταζομένου ή ομαδικά σε εργοστάσια, βιομηχανίες, εταιρείες, εμπορικά καταστήματα, κέντρα διασκέδασης, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του ΦροντίΖΩ που προσέρχεται στο χώρο για το τεστ COVID-19, φέρει ειδικό εξοπλισμό, παρέχει αναλυτικές διευκρινήσεις και λεπτομέρειες για τη διενέργεια αυτού και είναι έτοιμο να απαντήσει σε απορίες και ερωτήσεις του εξεταζομένου.

ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ COVID 19 Μ- PCR ΓΙΑ ΠΡΟΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Πατήστε εδώ για περισσότερα...

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας απαιτείται έλεγχος με τεστ Covid 19 Κορωνοϊού όλων των ασθενών που θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για να επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι φορείς του ιού. Η προεγχειρητική αξιολόγηση είναι απαραίτητη παρόλο που ο ασθενής μπορεί να μην έχει σημεία ή συμπτώματα λοίμωξης από τον ιό.

Σε συνθήκες ασφάλειας, άνεσης και διακριτικότητας για τον εξεταζόμενο, στο χώρο του, τα τεστ Covid 19 πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού. Το εξειδικευμένο προσωπικό του ΦροντίΖΩ που προσέρχεται στο χώρο για το τεστ Covid 19, φέρει ειδικό εξοπλισμό, παρέχει αναλυτικές διευκρινήσεις και λεπτομέρειες για τη διενέργεια αυτού και είναι έτοιμο να απαντήσει σε απορίες και ερωτήσεις του εξεταζομένου. Τα test COVID-19 πραγματοποιούνται με λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος για μοριακό έλεγχο, από εξειδικευμένους ιατρούς, με ειδικό βαμβακοφόρο στυλεό.
Με διακριτικότητα και ταχύτητα, τα αποτελέσματα αποστέλλονται στον εξεταζόμενο ηλεκτρονικά την επόμενη ημέρα.

pre op

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ AEGEAN MEDICAL SERVICE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

logo